Talare sökes till WordCamp Stockholm

Svenska | English

WordCamp Stockholm går av stapeln den 20 november 2017 som en del av Internetdagarna. Internetdagarna har i över 17 år varit en given samlingsplats för alla som jobbar med internet, där tusentals människor samlas för att lära, nätverka och inspireras. Den 19 november genomförs även en s.k. “Contributor day” där man kan hjälpa WordPress-projektet på olika sätt. Mer info om detta kommer inom kort.

Se ett klipp från 2015 års WordCamp som hölls i Norrköping. I år genomförs WordCamp på Stockholm Waterfront.

Vi söker dig!

WordCamps är ett evenemang som organiseras frivilligt, av och för communityn (läs mer generellt om WordCamps på central.wordcamp.org/what-to-expect/). Vi söker dig som vill dela med dig av din WordPress-kunskap genom att hålla ett kort föredrag inför en engagerad publik.

Vi söker folk från alla bakgrunder – kanske har du designat ett vackert tema, programmerat ett intressant tillägg, byggt en webbutik, översatt WordPress till ett annat språk, lett ett team som bygger WordPress-sajter eller helt enkelt använt WordPress som ett verktyg i ditt arbete. Vi vill höra din historia!

Foto från förra årets evenemang av Internet Stiftelsen Sverige

Format

I år körs två parallella spår med ett antal föredrag i varje. Föredragen är på 40 eller 25 minuter, inklusive en kort frågestund efter. Det finns även möjlighet att köra ”snabbföredrag” på 5-10 minuter.

Språk

Vi välkomnar både svenska och internationella talare och besökare. Därför ser vi gärna en blandning av både svenska och engelska föredrag. Ange därför vilket språk du vill ge ditt föredrag på i anmälan.

Slutdatum för anmälan

Sista dagen att anmäla sig som talare är den 31 augusti kl. 23:59. Vi kommer göra ett urval bland alla anmälningar och återkopplar senast den 4:e september till alla som anmält sig.

Anmälningsformulär

Är du redo att anmäla dig?! Perfekt! Fyll i formuläret nedan. (Fyll i formuläret flera gånger om du önskar anmäla olika ämnen.)

Söker du inspiration kring ämnen? Kolla gärna på klipp från förra årets föredrag.

Vi ses i november!

Frågor eller problem? Du kan även kontakta oss via e-post på: info@wpsv.se

Vill du eller ditt företag vara en del av WordCamp Stockholm? Klicka här för att se våra sponsorpaket!