Sponsorer sökes

Svenska | English

WordPress är världens ledande CMS-verktyg som används på över 28 % av alla hemsidor på internet. WordPress har dessutom en unik position genom att det är helt gratis och byggt med öppen källkod.

Denna öppna natur gör communityn och samarbetet extremt viktig för WordPress – och WordCamp-konferenser är den naturliga mötesplatsen för alla som jobbar med WordPress. Här samlas man för att nätverka, hitta inspiration och lära sig nya färdigheter. Tillsammans sätter vi kursen för WordPress framtid.

Se ett klipp från 2015 års WordCamp som genomfördes i Norrköping. I år hålls WordCamp på Stockholm Waterfront

Sponsra WordCamp Stockholm och nå ut!

Att sponsra WordCamp Stockholm är ett bra sätt att visa upp ert företags varumärke, tjänster och/eller produkter. Du når Sveriges WordPress-community på ett effektivt sätt.

Att årets WordCamp arrangeras i Stockholm och faktumet att det görs i samband med internetdagarna innebär att vi räknar med extra stor publik. Besökarna kommer för att nätverka och utforska nya affärsmöjligheter.

Man kan välja mellan 3 olika paket som är utformade för att passa alla. För varje WordCamp är sponsorerna avgörande för dess framgång.

Anledningar att sponsra:

  • Nå ut med er produkt, tjänst eller budskap – WordCamp-besökare är ofta starkt motiverade webbutvecklare som är beredda att testa nya tjänster och lösningar.
  • Nätverka och träffa duktiga utvecklare, designers, copywriters m.m. som söker nya möjligheter.
  • Träffa välkända svenska och internationella profiler inom WordPress-communityn.
  • Nå ut i sociala medier – Förutom intervjuer och omnämnanden från WordCamp Stockholm når ni även besökarna via olika sociala medier där ert budskap sprids.
  • Gå på två dagars föredrag (en dags konferens samt en dags workshop) med anpassade nivåer – Det finns intressant innehåll för alla från absoluta nybörjare upp till avancerade utvecklare.
  • WordCamp-besökarna vet att dessa evenemang inte kan existera utan sponsorer. Era sponsorpengar används på ett direkt sätt för att vi ska kunna ta emot fler besökare, något som vi går ut tydligt med och som hjälper till att skapa en positiv inställning till ert företag.
  • WordCamp Stockholm är den enda svenska WordPress-konferensen i år som är godkänd av WordCamp Foundation. Vi följer deras strikta regler avseende kvalitet och genomförande.

Redo att sponsra?

Så snart våra sponsorpaket är utformade kommer informationen på denna sida att uppdateras. Men du kan redan nu kontakta oss för att säkra en välbehövlig plats i rampljuset för ditt företag. Fyll i formuläret, så hör vi av oss!

PS! De som fyller i formuläret kommer också att få en uppdatering via e-post när utformningen av sponsorpaketen är klar.

Vill du anmäla dig som talare på WordCamp Stockholm? Talaranmälan är öppen – klicka här för att gå dit!